Vivian Reijs

Wilt u Vivian Reijs boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vivian Reijs vindt u hier op deze pagina.

Vivian Reijs is een Nederlandse presentatrice, schrijfster en ondernemer die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Ze beschikt over een jarenlange ervaring in de televisiewereld en schuift in televisieprogramma’s regelmatig aan als gezondheidsdeskundige. Voeding en gezondheid is een onderwerp waar ze tijdens een lezing gepassioneerd over spreekt.

Haar status als gezondheidsdeskundige verwerft ze niet zomaar. Door overgewicht en bijbehorende lichamelijke klachten in haar jeugd ontwikkelt ze een sterke interesse in alles op het gebied van voeding en gezondheid. Ze leest tal van boeken in het vakgebied en volgt diverse cursussen om haar kennis te vergroten.

Naast haar werkzaamheden als presentator en ondernemer volgt ze opleidingen zoals Gewichtsconsulente, Hormoonbalans coach, Orthomoleculaire voedingstherapeut en Kind- en voedingstherapeut. Deze gevarieerde theoretische basis maakt dat steeds meer bedrijven haar willen inhuren als spreker tijdens voeding- en gezondheidgerelateerde evenementen.

Wilt u meer weten over Vivian Reijs?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vivian Reijs is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vivian Reijs.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vivian Reijs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vivian Reijs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vivian Reijs

Gegevens van het optreden

Contactgegevens