Artiesten

Vitamina Latina

Wilt u Vitamina Latina boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vitamina Latina vindt u hier op deze pagina.

Een kleine en lekker swingende latingroep met een mix van Cubaanse klassiekers in de stijl van Buena Vista Social Club, Colombiaanse cumbia’s en aanstekelijke eigentijdse latin popnummers gecomponeerd door leadzanger Dave. Het trio heeft een transparant akoestisch geluid met de typische klanken van de Cubaanse tres en Colombiaanse accordeon.

Dave: gitaar en zang
Kok: tresgitaar, diatonische accordeon en zang
Erik: contrabas en zang

Repertoire
Cubaanse son, Colombiaanse cumbia en eigen latin popnummers

Inzetbaarheid
feesten, bedrijfsevenementen, culturele evenementen, festivals

YouTube video

Wilt u meer weten over Vitamina Latina?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vitamina Latina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vitamina Latina.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vitamina Latina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vitamina Latina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vitamina Latina

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens