Vintage videogaming

Wilt u Vintage videogaming boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vintage videogaming vindt u hier op deze pagina.

Het lijkt niet zo lang geleden voor sommige onder ons, maar videogames als Pacman en Donkey Kong bestaan sinds 1980. Al ruim 35 jaar! En dat maakt ze bijzonder leuk om weer eens te spelen. Via oude, nog goed werkende, gameconsoles zoals; Playstation 1 en 2, Gamecube en Windows pc’s bieden wij de mogelijkheid om in een sfeervol decor deze videogames opnieuw te beleven.

We hebben keuze uit o.a.:

*             Pacman                                              *             Donkey Kong

*             Duke Nukem 3D                               *             Mario Kart

*             LEGO Rockband                              *             en nog veel meer

Wilt u meer weten over Vintage videogaming?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vintage videogaming is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vintage videogaming.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vintage videogaming ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vintage videogaming zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vintage videogaming

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens