Viktor Brand

Wilt u Viktor Brand boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Viktor Brand vindt u hier op deze pagina.

Viktor Brand is een geliefd presentator die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter voor uw evenement. De spontane persoonlijkheid staat bekend om zijn deskundigheid op het gebied van onderwerpen als sport, wonen en showbizz. Hij treedt dan ook veelvuldig op als presentator of spreker tijdens sportevenementen en uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten.

Viktor is al jaren een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde bijna 9 jaar lang het populaire entertainment programma “Shownieuws” op Sbs6.

Viktor is gek van sport en begint zijn carrière als redacteur op verschillende sportredacties. Al snel komt hij erachter dat hij meer wil en gaat hij aan de slag als coördinator bij de dagelijkse nieuwsrubriek Hart van Nederland.

In 1997 presenteert hij zijn eerste tv-programma, Tennis Report op Rtl-4. Het programma is een droom die uitkomt, want Viktor is tot op de dag van vandaag een fanatiek tennisser. Tennis Report verhuist het jaar daarop naar Sbs6, onder de titel: Game Set and Match.

Vanaf dat moment gaat het balletje rollen en presenteert hij de volgende programma’s op SBS6:

Temptation Island, Het Nieuws, Red Bull Air Race, Formule 1, Voetbal.., Holland’s got talent, Verbouwers XXL, Verkeersexamen, Huizenjacht, Wat zou je doen met de poen?, De ideale zaterdagavond, Je idool op het spoor, Het Staatsloterij Oudejaarsfeest, Omdat ik aan je denk, De 25…. en Shownieuws

Viktor is een enthousiaste allround mediaman. Door zijn brede interesse en jarenlange ervaring met live-televisie is hij zeer geschikt als dagvoorzitter of gastheer op congressen en evenementen.

Wilt u meer weten over Viktor Brand?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Viktor Brand is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Viktor Brand.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Viktor Brand ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Viktor Brand zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Viktor Brand

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens