Victoria Koblenko

Wilt u Victoria Koblenko boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Victoria Koblenko vindt u hier op deze pagina.

Brutaal, een tikje ondeugend, maar altijd welbespraakt is de actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko. Met haar Oekraïense afkomst is ze gespecialiseerd in Rusland. U kunt Victoria boeken als dagvoorzitter, discussieleider of spreker over duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en internationale vraagstukken. Victoria neemt geen blad voor haar mond en ze spreekt met name een jong publiek aan.

Met haar duidelijke mening over zeer uiteenlopende onderwerpen balanceert Victoria vaak op het scherpst van de snede. Daar houdt ze van. Niet alledaags, maar scherp, alert, kundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen geeft ze op een duidelijke manier inzicht in bijvoorbeeld de Russische politiek. En niet alleen dat, maar deze vrouw is zeer ontwikkeld en weet wat er zich afspeelt op internationaal niveau. Ze is maatschappelijk betrokken en ze spreekt Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Wilt u meer weten over Victoria Koblenko?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Victoria Koblenko is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Victoria Koblenko.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Victoria Koblenko ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Victoria Koblenko zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Victoria Koblenko

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens