Victor Mids

Wilt u Victor Mids boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Victor Mids vindt u hier op deze pagina.

Neuro Magic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. 

Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Victor Mids is wekelijks te zien in het programma ‘Mindf*ck. Een populairwetenschappelijk goochelprogramma, dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. In het programma krijgen bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies voorgeschoteld. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn..

Wilt u meer weten over Victor Mids?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Victor Mids is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Victor Mids.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Victor Mids ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Victor Mids zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Illusion 4 Kids

Hans Kazan

Art of Illusion

Table magic by Michel

De zingende goochelaar

Aanvraagformulier Victor Mids

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens