Victor en Rolf

Wilt u Victor en Rolf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Victor en Rolf vindt u hier op deze pagina.

Dit beroemde en eigenzinnige ontwerpersduo heeft de modewereld veroverd met hun typische mix van koele ironie en surrealistische schoonheid.

Speciaal voor u rollen ze hun mobiele catwalk uit en nodigen u uit te paraderen en te flaneren om zich voor even model te voelen.

Leuke promotieact voor beurs of winkelcentrum!

Wilt u meer weten over Victor en Rolf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Victor en Rolf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Victor en Rolf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Victor en Rolf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Victor en Rolf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Victor en Rolf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens