Vet coole Sintshow

Wilt u Vet coole Sintshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vet coole Sintshow vindt u hier op deze pagina.

Diego, de coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, De leukste kinderentertainer van Nederland presenteren de nieuwste sensatie voor Sinterklaasfeesten! VET COOLE SINTSHOW

Een complete Sinterklaasvoorstelling met DIEGO, BART JUWETT, SINTERKLAAS en maar liefst 6 PIETEN. 

We gaan natuurlijk nog niet verklappen wat er allemaal gaat gebeuren in de show, maar wel kunnen ze zeggen dat het een groot spektakel zal worden. Met nieuwe en bekende liedjes van Diego. Bart zal natuurlijk zijn buikspreekkunsten vertonen. De kinderen zullen vooral veel mee kunnen doen. 
Het geheel in een prachtig decor en voorzien van goed geluid. 
Een vijf kwartier durende show met natuurlijk SINTERKLAAS!

YouTube video

Wilt u meer weten over Vet coole Sintshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vet coole Sintshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vet coole Sintshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vet coole Sintshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vet coole Sintshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Toverschool on tour

Dolle pret met Bart Juwett

Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten

Aanvraagformulier Vet coole Sintshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens