Verwen corner

Wilt u Verwen corner boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Verwen corner vindt u hier op deze pagina.

Er wordt een fraaie hoek gemaakt met spiegels, lampjes rondom, trendy krukken en alle materialen voor visagie en nagels. Beide dames kunnen zowel een stukje visagie, nagels als met het haar aan de slag. De Japanse stoelmassage zal ook in het decor worden verwerkt.

Concreet:

·         2 stylistes*

·         1 stoelmassage

·         Decoratie / aankleding

*Het aantal stylistes is verder uit te breiden

Wilt u meer weten over Verwen corner?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Verwen corner is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Verwen corner.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Verwen corner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Verwen corner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Verwen corner

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens