Vertical Motion

Wilt u Vertical Motion boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vertical Motion vindt u hier op deze pagina.

Vertical Motion is een groep met acrobatische dansers die een spectaculaire dans tegen een hoge wand uitvoeren. Of het nu een kerktoren, een hoge brede pui is of de achterwand van het toneel van een theater is, ze voeren daar hun halsbrekende toeren uit. Op pittige muziek en omgeven door prachtige projectiebeelden. Deze dans is een unieke bewegingsvorm. Het is een samenspel van sierlijke bewegingen, dans en acrobatiek.

De standaard act heeft een lengte van 20 minuten voor de volledige voorstelling Colours of the Year. Je kan ook kiezen voor ingekorte versie in overleg die meerdere malen kan worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over Vertical Motion?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vertical Motion is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vertical Motion.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vertical Motion ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vertical Motion zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vertical Motion

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens