Versees en Co show

Wilt u Versees en Co show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Versees en Co show vindt u hier op deze pagina.

Onder het motto: “Over-the-TOP but not Over-the-Edge” brengen Versees&Co een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen. Na een hilarische kennismaking met deze in Versace gestylde figuren metamorfoseert Uber-stylist GIANNI menig aanwezige tot eveneens Versees waardig model. Co Versees brengt terwijl een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseert er vrolijk op los. Tussen deze voor oor/oog en lachspier strelende momenten door geeft Versees-girl Donatella haar charmante acte de presence. DJ Kees zorgt op zijn beurt voor de onontbeerlijke smartlap/dance en dak eraf-momenten! 

Kortom: Versees&Co garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en in ieders geheugen letterlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan.

Wilt u meer weten over Versees en Co show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Versees en Co show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Versees en Co show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Versees en Co show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Versees en Co show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Versees en Co show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens