Verlichte dansvloer

Wilt u Verlichte dansvloer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Verlichte dansvloer vindt u hier op deze pagina.

Deze vloer heeft volledig egaal ‘full color’ kleurende vlakken van 50×50 cm met 4 vaste kleuren: geel, groen, blauw en rood uitgerust met Led units. 

Altijd al John Travolta of Olivia Newton John willen zijn in de tijd van glitter, wijde pijpen en plateauzolen? Herinnert u zich de nostalgische beelden uit films als Saturday Night Fever nog? Deze schitterende Verlichte Dansvloer met lopende patronen in diverse kleuren bezorgen uw gasten dit heerlijke gevoel. Maar ook bij andere, niet disco-classics gerelateerde, evenementen is een Verlichte Dansvloer een regelrechte “floorfiller”. Verlichting vanaf de ondergrond is immers op geen andere manier te realiseren. Wat betreft vorm, hoogte en oppervlakte is veel mogelijk. De sfeerbeleving van uw gasten wordt positief beïnvloed door deze kleurrijke attractie. Door de enorme aantrekkingskracht van de vloer waagt men eenvoudig een danspasje. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een Verlichte Dansvloer is een echte publieksmagneet.  

Wilt u meer weten over Verlichte dansvloer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Verlichte dansvloer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Verlichte dansvloer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Verlichte dansvloer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Verlichte dansvloer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Verlichte dansvloer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens