Verlanglijstje XXL

Wilt u Verlanglijstje XXL boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Verlanglijstje XXL vindt u hier op deze pagina.

Op een centrale plek in het winkelcentrum wordt een XXL Verlanglijst geplaatst.

Uiteraard klinkt hier gezellige Sinterklaasmuziek en worden er heerlijke pepernoten uitgedeeld. Kinderen kunnen onder begeleiding van onze medewerkers een cadeauwens op de verlanglijst plaatsen. Een aantal van deze wensen gaat daadwerkelijk in vervulling.

Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht en mogen hun cadeau ophalen bij een lokale ondernemer.

Kosten incl. XXL Verlanglijst, geluidset, strooigoed, hostessen, prijzenpakket

Wilt u meer weten over Verlanglijstje XXL?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Verlanglijstje XXL is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Verlanglijstje XXL.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Verlanglijstje XXL ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Verlanglijstje XXL zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Verlanglijstje XXL

Gegevens van het optreden

Contactgegevens