Verfcentrifuge

Wilt u Verfcentrifuge boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Verfcentrifuge vindt u hier op deze pagina.

Op de pedalen en fiets je eigen kunstwerk! Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de padalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets. 

Op speelse wijze leer je over centrifugaal krachten, kleurenleer en doorzettingsvermogen. Verbaas en verwonder je. Een super herinnering en souvenir voor iedereen. Geen vieze handen en kleren, lekker interactief en sportief.

Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar oud.

Wilt u meer weten over Verfcentrifuge?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Verfcentrifuge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Verfcentrifuge.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Verfcentrifuge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Verfcentrifuge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Verfcentrifuge

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens