Artiesten

Vaya Con Dios Tribute Band

Wilt u Vaya Con Dios Tribute Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vaya Con Dios Tribute Band vindt u hier op deze pagina.

Vaya Con Dios Tribute Band

Het is zover en u kan erbij zijn! Vaya Con Dios Tribute Band speelt 100% live voor u.

Als er één Belgische band is die wereldwijd zoveel succes heeft gehad en nog steeds bekend en gelauwerd wordt, dan is het Vaya Con Dios

Een aparte sound, steengoede muzikanten en een dijk van een stem, dit alles maakte deze band tot de meest succesvolle Belgische band ooit! Maar spijtig genoeg kan u hen waarschijnlijk niet meer live aan het werk zien.

Dit Belgisch erfgoed mag echt niet verloren gaan, vandaar onze tributeband.

VAYA CON DIOS TRIBUTE BAND bestaat uit een groep van maar liefst 8 muzikanten die allemaal hun strepen in de muziek reeds verdiend hebben. Alles wordt dan ook 100% live gebracht. Deze band is de enige Vaya Con Dios tributeband ter wereld.

Wilt u meer weten over Vaya Con Dios Tribute Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vaya Con Dios Tribute Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vaya Con Dios Tribute Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vaya Con Dios Tribute Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vaya Con Dios Tribute Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Summerland

NOAH

Casino Showband

De Caraband

De Paloma’s

Aanvraagformulier Vaya Con Dios Tribute Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens