Artiesten

Valentina

Wilt u Valentina boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Valentina vindt u hier op deze pagina.

Valentina, geschikt voor valentijnsdag, huwelijksfeestjes en andere liefdesverklaringen. Valentina speelt en zingt de meeste romantische liedjes, en kan desgewenst aangepaste tekst maken op het bruidspaar. Uiteraad ook geschikt om “The world of love” te verspreiden in winkelcentra… De mensheid kan, naast alle ellende in de wereld, wel wat liefde gebruiken. Ze heeft hartsnoepjes voor eenieder die wel wat liefde kan gebruiken, en geeft gratis “Hug’s” als men daar behoefte aan heeft. 

Wilt u meer weten over Valentina?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Valentina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Valentina.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Valentina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Valentina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Valentina

Gegevens van het optreden

Contactgegevens