Ute

Wilt u Ute boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ute vindt u hier op deze pagina.

Violiste Ute laat zich van een verrassende kant zien. Op haar elektrische viool speelt zij van klassiek tot hyper modern en van lay-back tot dance of club. Ute beweegt zicht door alle sferen en creëert een relaxte atmosfeer.

Ute past zich volledig aan op de wensen van de klant, zowel met haar kleding als haar repertoire. Ute speelt versterkt, zodat iedereen haar goed kan horen. Ook kan iedereen haar zien door haar lichtgevende viool…!!

Indien gewenst speelt zij mee op de muziek van de DJ. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Ute?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ute is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ute.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ute

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens