Active

Urban adventure park

Wilt u Urban adventure park boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Urban adventure park vindt u hier op deze pagina.

De jongeren binnen alle stromingen die onder het kopje ‘urban’ vallen zijn enorm divers en moeilijk te definiëren als één homogene groep. Je zal iemand niet snel horen zeggen dat hij of zij urban is, maar wel een hiphopper, breakdancer of sneakerfreak. Daarom hebben we deze losse elementen allemaal samengevoegd tot het URBAN ADVENTURE PARK. Urban sport speelt een grote rol op het event. Het draait allemaal om skills, trainingsuren, verbeteren van techniek, kennis en kunde. Active sport is niet alleen lekker bezig zijn maar biedt ook entertainment om naar te kijken.

Configuratie:

–         DJ booth

–         Panna-voetbal

–         Basketball

Skateboarden

BMX-en

–         Freerunning

eSports

–          Urban Fashion Art

–          Sneaker Art

–          Make-up & Barber

Urban Dance

Wilt u meer weten over Urban adventure park?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Urban adventure park is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Urban adventure park.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Urban adventure park ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Urban adventure park zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Urban adventure park

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens