Upnote

Wilt u Upnote boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Upnote vindt u hier op deze pagina.

Upnote, een allround band dat klinkt als een klok en staat als een huis. Een moderne band met een schat aan ervaring en geschikt voor iedere gelegenheid. Al reeds jaren de meest gevraagde band. Upnote is vooral naast uiterst muzikaal, ook speels, vriendelijk en allround. Personeelsfeesten, bruiloften, feesttenten, artiestenbegeleidingen of andere gelegenheden zijn met Upnote altijd geslaagd. Door de vele ervaring die zij hebben opgedaan weten zij elke situatie goed in te schatten en kunnen daardoor het repertoire, kleding maar ook het geluidsvolume perfect afstemmen.  Upnote brengt muziek voor iedereen. 

Wilt u meer weten over Upnote?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Upnote is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Upnote.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Upnote ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Upnote zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Voltage

Mmoozz

Live

FloorJaxx

De Dijk

Aanvraagformulier Upnote

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens