Artiesten

Update band

Wilt u Update band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Update band vindt u hier op deze pagina.

UPDATE BAND is allround top 100 band. Er worden steeds hogere eisen gesteld m.b.t. kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. UPDATE BAND staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten.

Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de UPDATE BAND muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit UPDATE BAND te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. UPDATE BAND is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt. 

Wilt u meer weten over Update band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Update band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Update band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Update band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Update band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Paloma’s

Back4More

BlØF

De Caraband

Wir Sind Spitze

Aanvraagformulier Update band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens