Unwind

Wilt u Unwind boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Unwind vindt u hier op deze pagina.

Soulvolle vocalen, bijzondere gitaararrangementen en een veelzijdig repertoire maken van Unwind een onvergetelijke act. Een act die zowel op je bruiloft als op je bedrijfsfeest helemaal tot zijn recht komt. Want je ziet een duo, maar hoort een hele band! Geen jazz of easy listening. Unwind speelt bekende top-2000 covers aangevuld met lekkere dance classics en actuele hits. Ondersteund door een loopsampler (met vooraf zelf ingespeelde begeleiding) weten zangeres Hanneke en gitarist Paul de stemming overal in te krijgen. Klein op de achtergrond, maar ook vol in de spotlights!

Wilt u meer weten over Unwind?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Unwind is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Unwind.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Unwind ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Unwind zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

New Amsterdam Orchestra

Wir Sind Spitze

Update band

Limburger Buben

Meuk

Aanvraagformulier Unwind

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens