Artiesten

Unique

Wilt u Unique boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Unique vindt u hier op deze pagina.

Wie is duo Unique ?

Een duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor bijna alle soort evenementen.

Niets is te gek!

Wat is zo ‘Unique’ en wat zijn de mogelijkheden ?

Wij kunnen op winkelcentra, braderieën en andere binnen/buitenactiviteiten door onze mobiele kwalitatieve versterking. Geen stroom en kabels nodig! Daardoor wordt op iedere plek de ‘Perfecte Sound’ gecreëerd. Met all-round repertoire wordt iedereen vermaakt door de herkenbaarheid van de liedjes uit de afgelopen 70 jaar.

Op bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor ‘achtergrond muziek’ op basis van professionele begeleidingstapes en geluid. 

Met ‘Easy listening’ & Golden Love Songs’ kunt u rustig genieten en praten zonder muziek als stoorzender.

Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om met trompetgeschal u activiteit te laten openen.

Zo hoeft u niet een aparte act te boeken, wat veel geld en geregel scheelt !!! Wilt u lekkere herkenbare dansmuziek? Ook dat is geen probleem. Met groot geluid en kwaliteitsbanden kunnen wij er een groot feest van maken!

Heeft u een activiteit met een speciaal thema?

Ook daar is een ruime keuze van aan kledij. 

Wilt u meer weten over Unique?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Unique is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Unique.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Unique ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Unique zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Unique

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens