Artiesten

Unique Charles Dickens Duo

Wilt u Unique Charles Dickens Duo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Unique Charles Dickens Duo vindt u hier op deze pagina.

Door de sfeervolle aanvulling van kerstmuziek krijg je de ultieme toevoeging van het gevoel van kerst. Met mooie Ballads en de grootste Kersthits maken wij uw evenement tot een geheel. 

U kent ze vast wel: 
Last Christmas, I’m Driving Home For Christmas, Jingle Bells, Let It Snow en nog vele andere…..

Wij maken standaard gebruik van lichte versterking met gebruik van professionele begeleidingstracks (zelfs als mobiele act!)

Eventueel is het gebruik zonder begleidingstracks ook mogelijk. 

Wilt u meer weten over Unique Charles Dickens Duo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Unique Charles Dickens Duo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Unique Charles Dickens Duo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Unique Charles Dickens Duo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Unique Charles Dickens Duo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Unique Charles Dickens Duo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens