Uitvaart video livestream

Wilt u Uitvaart video livestream boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Uitvaart video livestream vindt u hier op deze pagina.

Voor nabestaanden, die vanwege strikte richtlijnen een uitvaartdienst niet kunnen bijwonen, biedt ITB d.m.v. onderstaande opties de mogelijkheid om de dienst direct of op een later tijdstip alsnog te aanschouwen.

Volgende opties kunnen wij u aanbieden:

A) Opname van de dienst d.m.v. audio en video. (Statische opname camera vanuit 1 positie)

De familie ontvangt na afloop opnames van de dienst. 

(DVD of digitaal op USB) 

B) Opname van de dienst d.m.v. audio en video. (opname camera vanuit 2 posities genomen) De familie ontvangt na afloop opnames van de dienst. (DVD of digitaal op USB)

C) Opname van de dienst d.m.v. audio en video. (opname camera vanuit mobiele positie / dit door inzet van losse cameraman die zich op gereserveerde manier zal opstellen) De familie ontvangt na afloop opnames van de dienst. (DVD of digitaal op USB)

D) Opname van de dienst d.m.v. audio en video. (statische opname camera vanuit 1 positie)

Tevens fotograaf die zich op een gereserveerde manier zal opstellen. (kleurstellingen, wensen van opname in overleg met familie)

De familie ontvangt na afloop opnames van de dienst. (DVD of digitaal op USB)

E) Bovenstaande optie om de dienst op te nemen echter daarbij de mogelijkheid dat de dienst direct online wordt ‘gestreamd’ in een wel of niet afgeschermde internetomgeving. (keuze wordt besproken met familie)

F) Bovenstaande opties uitgebreid met een geluidsset en eventueel een 2- tal grote schermen om dit weer te geven in de kleinere zijzalen van het centrum. 

Wilt u meer weten over Uitvaart video livestream?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Uitvaart video livestream is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Uitvaart video livestream.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Uitvaart video livestream ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Uitvaart video livestream zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Uitvaart video livestream

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens