Two of a Kind

Wilt u Two of a Kind boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Two of a Kind vindt u hier op deze pagina.

Music around the World

Deze muzikale, culturele show is een verrassende combinatie van verschillende muzieksoorten, eigen composities en sprankelend entertainment. We maken een avontuurlijke reis rond de wereld met een twintigtal authentieke instrumenten en zang uit alle continenten, folksongs uit Ierland en Schotland, jazzy Braziliaanse bossa nova, bluesy cajun, Argentijnse tango en wals, humoristisch Italiaans opera of Belgisch drinklied en swingende balkanritmes. Van dansbare folk en swing tot melodieuze eigen composities geïnspireerd door de mystiek van India, de Australische didgeridoo, de ritmiek van Afrika en Zuid-Amerikaanse passie. Dit concert wordt professioneel en met humor gepresenteerd, waarbij het publiek – en passant – wordt uitgenodigd om mee te zingen, te klappen en te dansen.  

Melody of the Earth

Laat U meenemen op een sfeervolle, avontuurlijke droomreis met sprankelende melodieuze eigen composities en een dertigtal instrumenten en natuurgeluiden. We bezoeken het romantische Ierland en reizen, met bijzondere, authentieke instrumenten, via het meditatieve India naar de outback van Australië. We volgen de Inca-trail in Zuid-Amerika, we nemen U mee naar de maan en de sterren en U wordt betoverd door ons kinderlied en de oudste mantra. We nodigen U uit om met de vogels mee te vliegen en weg te dromen bij de zang van de walvissen in Antarctica. We eindigen onze droomreis met het temperamentvolle African wildlife.  

Muziek zonder Grenzen

Het feestelijke programma voor recepties, feestavonden, bruiloften, gala’s en diners. Met middeleeuwse gastvrijheid heten we – als troubadours met schitterende kostuums – de gasten muzikaal welkom. Hierna volgt een mobiele act met meezingliederen als tafelanimatie of een set met melodieuze achtergrondmuziek. Tijdens de derde set maken we een muzikale culturele reis rondom de wereld met verschillende muziekinstrumenten. Als afsluiting een vrolijke, swingende feestset om mee te zingen, te klappen en te dansen.  

De troubadours

Diverse walkacts met schitterende, fantasierijke kostuums, authentieke traditionele kleding uit Tirol, compleet met lederhosen en Grüss Gott of als middeleeuwse troubadours. Tevens presenteren we diverse themaprogramma’s op maat voor feesten, diners, gala’s, recepties en braderieën.  

Reis rondom de Wereld

Tijdens dit multiculturele schoolconcert beleven de leerlingen een spectrum van verschillende muziekinstrumenten en stijlen uit de diverse continenten van de wereld. We presenteren twintig instrumenten en hun culturele achtergronden en nodigen de kinderen uit om actief mee te doen. Het programma is educatief, boeiend en onderhoudend. Deze programma’s zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 16 jaar. We kunnen met een lesbrief werken.  

Zingt u mee

Een bijzonder, gevarieerd, cultureel concert met entertainment voor zowel ouderen als voor mensen met een verstandelijke handicap. We nemen het publiek mee op een muzikale wereldreis met een twintigtal instrumenten en zang in verschillende stijlen. Na de pauze spelen we onze feestelijke set met bekende Nederlandse liedjes van vroeger, op ludieke wijze gepresenteerd. Bij dit programma wordt het publiek uitgenodigd om mee te zingen, te klappen en te dansen.  

The Journey of Life

Dit snoezelprogramma is geheel gericht op de doelgroepen meervoudig verstandelijke gehandicapten en psychogeriatrie. De sfeervolle rustgevende composities, de speciale instrumenten, natuurgeluiden en effecten, het persoonlijke nabije contact met de bewoners, evenals onze jarenlange ervaring zorgen voor een bijzondere belevenis. Het is ook mogelijk dit zintuigactiverende, harmoniserende en rustgevende programma accoustisch binnen de afdelingen zelf uit te voeren.

Wilt u meer weten over Two of a Kind?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Two of a Kind is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Two of a Kind.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Two of a Kind ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Two of a Kind zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Two of a Kind

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens