Twizzle

Wilt u Twizzle boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Twizzle vindt u hier op deze pagina.

Twizzle is de betoverende naam van het leukste trio van dit moment! Diverse liedjes als Prinsesje, de Dol-Dwaze-Deur-Dans, Kauwboy en Lolmedicijn hebben elkaar in razend tempo opgevolgd en vele kinderharten veroverd! En Twizzle is niet te stoppen… Twizzle gaat door!

De Toverliedjesketel

Grote paniek! De Toverliedjesketel is betoverd en dat moet in de krant want als deze ketel ontploft zullen alle liedjes verdwijnen! We zitten dus flink in de puree! Gelukkig heeft de Toverliedjestovenaar, een plan. De meiden van Twizzle kunnen dit helaas niet alleen en de kinderen zijn hard nodig om de betovering te stoppen en de muziek te redden!

Wilt u meer weten over Twizzle?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Twizzle is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Twizzle.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Twizzle ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Twizzle zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Knikkermaniak

Super skate pieten

Knutselhoek

Biba Boerderij

Pieten bootcamp

Aanvraagformulier Twizzle

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens