Muziek

Twips

Wilt u Twips boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Twips vindt u hier op deze pagina.

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Twips is ouderwets veelzijdig, geroutineerd en enthousiast. En Twips is vernieuwd, met een jong en fris repertoire en een bijpassende restyling. Maar Twips is vooral een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie.

Twips is hip met een twist! Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Maar Twips is vooral een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie. Muzikaal trio voor scherpe prijsTwips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek.

Heeft u een verzoekje? Franse chansons, Cubaanse bolero’s, Ierse drankliederen, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u. Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z’n hand niet om. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis…

Wilt u meer weten over Twips?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Twips is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Twips.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Twips ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Twips zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Twips

Gegevens van het optreden

Contactgegevens