Twinkelshow

Wilt u Twinkelshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Twinkelshow vindt u hier op deze pagina.

Aartje is een flierefluiter, die altijd goede zin heeft. Hij is joviaal en spontaan, opgewekt en vrolijk, wat blijkt uit zijn uitbundige mimiek. Als tegenstelling op zijn uitbundigheid kan Aartje ook ineens heel erg ingetogen zijn als hij geniet van de kleine dingen om hem heen, zoals een mooie vlinder of een geurige bloem. Daarnaast is Aartje behoorlijk nieuwsgierig, avontuurlijk en enigszins eigenwijs en ondeugend, maar niet verwaand. Hij is een echte kindervriend, die kinderen alle aandacht geeft.

Ga er maar eens goed voor zitten, want de Twinkelshow is niet alleen vrolijk en professioneel, maar ook grappig en gigaleuk!

Tijdens deze show, die één uur duurt, maak je kennis met Aartje zelf maar ook met zijn dikke vriend en pleegvader Diederik Das. Aartje beleeft natuurlijk weer van alles en het wordt een dolle boel met onder andere toveren, lachen, zingen én…..dansen.

Wilt u meer weten over Twinkelshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Twinkelshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Twinkelshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Twinkelshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Twinkelshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Football Game Event

Buurman & Buurman

Pieten school XL

Zingen voor Sint

Super skate pieten

Aanvraagformulier Twinkelshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens