Active

Twin ride

Wilt u Twin ride boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Twin ride vindt u hier op deze pagina.

Deze mobiele toren is voorzien van twee Twin Ride systemen waarmee twee personen tegelijk naar beneden kunnen springen. Deze attractie is binnen de 30 minuten actief en heeft een capaciteit van maar liefst 60 personen per uur. De Twin Ride is een kindvriendelijke attractie die ook door volwassenen kan gebruikt worden.

Wilt u meer weten over Twin ride?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Twin ride is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Twin ride.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Twin ride ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Twin ride zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Twin ride

Gegevens van het optreden

Contactgegevens