Tv Sterrenshow

Wilt u Tv Sterrenshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tv Sterrenshow vindt u hier op deze pagina.

Wie weet alles van tv? Video clips, soaps, comedy’s, talkshows of commercials. Alles komt voorbij in dit komisch spelshowprogramma. We spelen met 2 teams.

Met hen gaan we terug in de tijd van de Nederlandse televisie. André van Duin, Mies Bouwman, Ron Brandsteder, ze komen allemaal voorbij met een vraag aan het team. Uiteindelijk komt er maar één winnaar uit de bus. Hij/zij wint een prachtige televisie als hoofdprijs. Als extra komische noot kunnen we ook van tevoren commercials opnemen in het bedrijf. 

Die komen als commercialblok voorbij in het programma, waarna er later weer een vraag volgt over deze commercials.

De TV Sterrenshow is een komisch programma met veel herinneringen uit de goede oude TV-tijd. Op het podium staat een presentatiesdesk met kandidatendesks. 

Boven de presentatiedesk hangt een groot beeldscherm zodat iedereen alles goed kan volgen. Eventueel is het spel uit te breiden met stemkastjes voor de passerende bezoekers. 

Wilt u meer weten over Tv Sterrenshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tv Sterrenshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tv Sterrenshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tv Sterrenshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tv Sterrenshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tv Sterrenshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens