Artiesten, Entertainment

Turfy Gang

Wilt u Turfy Gang boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Turfy Gang vindt u hier op deze pagina.

Turfy gang kreeg hun doorbraak in de Nederlandse muziekscene in 2021. De studenten hebben elkaar ontmoet in een hockeyteam, waar ze na de wedstrijd samen muziek gingen maken. Hun inspiratie voor hun beats komt van house acts zoals Disclosure, Tchami en Oliver Heldens. Dit voegen ze dan samen met raptekst. Het samenvoegen zorgt voor veel hits. Hun FunX sessies ging viral op TikTok. Hieruit ontstond de hit “Buren” met meer dan 6 miljoen streams op Spotify. In 2022 tekent Turfy Gang bij het label “Kill Your Darlings” van de Pools-Nederlandse rapper Mr. Polska. Waarna ze hun nieuwe hit ”ABC” met La$$a uitbrachten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Turfy Gang?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Turfy Gang is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Turfy Gang.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Turfy Gang ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Turfy Gang zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bankzitters

Aanvraagformulier Turfy Gang

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens