Artiesten

Troubadour Rocky

Wilt u Troubadour Rocky boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Troubadour Rocky vindt u hier op deze pagina.

Je hebt troubadours en je hebt TROUBADOURS! 

‘Rocky’ behoort zeker tot de laatste! Een rondlopende muzikant die enthousiast en met veel plezier het publiek vermaakt. Zijn liedjes zijn voor iedereen aanspreekbaar. Met zijn zeer uitgebreide repertoire, zang en gitaarspel speelt hij liedjes die u niet zou verwachten van een troubadour. Zoals: “Country tot aan Nederlandstalig” “The 50’s” tot aan de muziek van “NU”. Zelfs Jazz of Franstalig is niet teveel gevraagd. ‘Rocky’ bereidt zijn repertoire regelmatig uit, en zult u deze act meerdere malen op dezelfde plek kunnen hebben zonder een herhaling te zien van hetzelfde. Daarbij kunt u desgewenst ‘Rocky’ ook in andere kledij boeken. O.a.: Smoking, Ober, Oranje , Cowboy, Kok. Ook is deze act verkrijgbaar in kerstuitvoering als Kerstman of Charles Dickens. Met meer dan “30 Kerstliederen” een echte aanvulling voor de feestdagen.

Wilt u meer weten over Troubadour Rocky?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Troubadour Rocky is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Troubadour Rocky.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Troubadour Rocky ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Troubadour Rocky zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Troubadour Rocky

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens