Artiesten

Troubadour Frank

Wilt u Troubadour Frank boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Troubadour Frank vindt u hier op deze pagina.

Troubadour Frank speelt een gevarieer Nederlands/Engelstalig repertoire met daarin luisterliedjes en heftige meezingers. De liederen worden op een entertainende wijze gebracht waarbij altijd aandacht is Voor humor en verdriet. Bewapend met gitaar, 7 mondharmonica’s en accordeon trekt hij akoestisch langs de menigte daarbij inspelend op de sfeer van het moment. Het publiek mag altijd meedoen. De artiestenoutfit kan op eenvoudige wijze worden aangepast aan de gelegenheid (bijvoorbeeld Bourgondisch/middeleeuws feest, piratenfeest, visavond etc.) Troubadour Frank was reeds ontelbare malen aanwezig op themafeesten, stadsfestiviteiten, bruiloften, recepties en instellingen. 

Wilt u meer weten over Troubadour Frank?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Troubadour Frank is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Troubadour Frank.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Troubadour Frank ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Troubadour Frank zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Troubadour Frank

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens