Artiesten

Troubadour Ed

Wilt u Troubadour Ed boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Troubadour Ed vindt u hier op deze pagina.

Pop-troubadour Ed brengt met zijn akoestische gitaar een avondvullend liedjesprogramma boordevol meezingbare hits. Zijn show is bij uitstek geschikt voor de wat kleinere feesten zoals verjaardagen, recepties, bruiloften of een speciale wens. 

Voor het swingende danswerk maakt hij gebruik van orkestbanden, maar over het algemeen speelt hij vooral veel unplugged alle herkenbare catchy popsongs vanaf de sixties tot en met de recente hitparade.

Muziekbeleving is altijd erg persoonlijk, daarom kan hij op speciaal verzoek bepaalde songs waaraan u een mooie herinnering heeft spelen. Zijn repertoire is een mix van de beste Engelstalige pop/rock en de leukste Nederpop.

Wilt u meer weten over Troubadour Ed?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Troubadour Ed is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Troubadour Ed.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Troubadour Ed ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Troubadour Ed zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Troubadour Ed

Gegevens van het optreden

Contactgegevens