Tropical Samba Show

Wilt u Tropical Samba Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tropical Samba Show vindt u hier op deze pagina.

Zang, dans, limbo en vuur zijn de ingrediënten van spetterende shows van de professionele dansgroep. Door hun veelzijdigheid, exotische uitstraling en temperamentvole presentatie zijn ze, met hun schitterende kostuums, dé groep bij uitstek voor een sprankelend feest. 

Samba Show
Een show vol opzwepende ritmes, waarin de dames, met hun schitterende kostuums, u zingend en dansend in de sfeer van het Braziliaanse carnaval brengen. 

Limbo & Fire Show
Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuurspuwkwaliteiten garant voor een adembenemende show. Een zinderend spektakel waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt om het limbodansen zelf te proberen. 

Wilt u meer weten over Tropical Samba Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tropical Samba Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tropical Samba Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tropical Samba Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tropical Samba Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tropical Samba Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens