Artiesten

Trompettist Gerard

Wilt u Trompettist Gerard boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trompettist Gerard vindt u hier op deze pagina.

Voor velen onder U is trompettist Gerard reeds een begrip. Sedert jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen en buitenland. Ook was hij regelmatig bij de Tros, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied “WINTERNACHT”. Momenteel werkt Gerard keihard aan een volledig nieuwe bühne act waarbij hij een spetterende show met luister- en feestrepertoire voor een breed publiek ten gehore gaat brengen. Gerard neemt deel aan een groots  Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party. Voor velen is Gerard de Andre Rieux op trompet.

Wilt u meer weten over Trompettist Gerard?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trompettist Gerard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trompettist Gerard.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trompettist Gerard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trompettist Gerard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Trompettist Gerard

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens