Trio Violino

Wilt u Trio Violino boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trio Violino vindt u hier op deze pagina.

Trio Violino, bestaat uit zeer ervaren muzikanten (viool, accordeon en contrabas). Zij geven aan uw feest een zeer bijzondere uitstraling. Het trio heeft een zeer uitgebreid repertoire (zie rebriek “muziek”), waarbij alle medolieën uit het hoofd vertolkt worden. Daardoor hebben ze de mogelijkheid om zich dicht bij het publiek te begeven. Dit zorgt voor een zeer persoonlijk contact en een uitzonderlijke sfeer. Iedereen voelt zich aangesproken, zowel jong als oud. Zij beschikken over een draadloze versterking, zodat ze ook bij grote gezelschappen door iedereen gehoord kunnen worden. Hierbij hebben ze er steeds oog voor dat de mensen nog met elkaar kunnen praten. 

Soms worden ze als het ideale geschenk aangeboden aan de gastheer of gastvrouw. Hun kledij is prachtig, exotisch en vooral zeer feestelijk, en wordt rechtstreeks vanuit Boedapest ingevoerd. 

U merkt dat dit orkest een grote meerwaarde betekend voor uw feest, niet alleen muzikaal, maar ook als showelement. Onmisbaar, als u wil dat uw feest nog lang in het geheugen van uw gasten geprent blijft. 

Wilt u meer weten over Trio Violino?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio Violino is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio Violino.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio Violino ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio Violino zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Trio Violino

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens