Artiesten

Trio The Band

Wilt u Trio The Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trio The Band vindt u hier op deze pagina.

Spetterend allround trio met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

Jolanda is een allround zangeres met veel ervaring in het cover circuit. Muziek heeft in haar hele leven altijd een grote rol gespeeld en is al vanaf zeer jonge leeftijd actief in de muziekwereld.

Henry is een ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!

Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo The Band is samen met zangeres Jolanda bijzonder allround en heeft de sound & looks van een volledige band. Waarom een dure coverband boeken als Trio The Band uw FEEST ook onvergetelijk kan maken?!

Wilt u meer weten over Trio The Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio The Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio The Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio The Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio The Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Trio The Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens