Muziek

Trio Come Again

Wilt u Trio Come Again boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trio Come Again vindt u hier op deze pagina.

Van volledig akoestisch & mobiel, tot in de stampende feesttent. Van aangename gezellige achtergrond/ontvangst muziek, tot ‘volledig de hut op z’n kop’.

(H)eerlijke handgemaakte-muziek. Extreem breed repertoire.

Altijd de juiste sfeer, altijd 100% live. Tot ziens bij één van onze optredens!

Alles passeert bij Come Again de revue: van de Beatles tot aan Van dik Hout, Everly brothers, Crowded house, Acda en de Munnik en, jawel hoor, ook een echte smartlap wordt niet geschuwd. En dit alles voor, met en soms zelfs door het publiek.

Een kleine bezetting, semi-akoestisch, neemt weinig ruimte in beslag. Van sfeervole achtergrond muziek, tot uitbundig feest en alles daartussen! Alles 100% LIVE én publieks-interactief. (zelf voor/met kinderen!) Volledig versterkt of geheel akoestisch en… mobiel.

Wilt u meer weten over Trio Come Again?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio Come Again is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio Come Again.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio Come Again ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio Come Again zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Trio Come Again

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens