Muziek

Trio Carwash

Wilt u Trio Carwash boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trio Carwash vindt u hier op deze pagina.

Carwash is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Carwash is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc.

De missie van Carwash is om van elk evenement een feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden. De belangrijkste ingrediënten voor een spetterende show zijn kwaliteit en entertainment gecombineerd met een breed repertoire.

Vele nationale en internationale hits zullen op uw feest of evenement de revue passeren. Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads.

Buiten een perfecte geluidset beschikt Trio Carwash ook over een uitgebreide lichtshow. Naar grote van het podium of zaal wordt alles op maat ingericht.

Wilt u meer weten over Trio Carwash?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio Carwash is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio Carwash.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio Carwash ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio Carwash zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Trio Carwash

Gegevens van het optreden

Contactgegevens