Artiesten

Tribute to the Cats

Wilt u Tribute to the Cats boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tribute to the Cats vindt u hier op deze pagina.

In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 300 concerten in den lande gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt en zelfs al een gouden plaat in bezit vanwege de medewerking aan de succesvolle dvd ‘Live op de bühne’ van Jan Smit.

Wilt u meer weten over Tribute to the Cats?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tribute to the Cats is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tribute to the Cats.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tribute to the Cats ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tribute to the Cats zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Boston Tea Party

Rene Shuman & Angel Eye

Fragment

De Bijtels

Les Troubadours

Aanvraagformulier Tribute to the Cats

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens