Active

Tour De France hometrainers

Wilt u Tour De France hometrainers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tour De France hometrainers vindt u hier op deze pagina.

Het huren van ze hometrainers zorgt voor veel hilariteit. Fiets zo snel mogelijk de klok rond op de wielrenner fiets en win de competitie. Tijdens dit uitdagende spel strijden twee personen tegen elkaar. Ze nemen plaats op de hometrainer en fietsen zo hard ze kunnen. Het is leuk om deze hometrainers te huren voor op een beurs of als ludieke onderbreking op een congres. 

Wilt u meer weten over Tour De France hometrainers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tour De France hometrainers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tour De France hometrainers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tour De France hometrainers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tour De France hometrainers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tour De France hometrainers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens