Active

Tour De France fietsspel

Wilt u Tour De France fietsspel boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tour De France fietsspel vindt u hier op deze pagina.

Met deze wielerbaan fietst u de Tour de France op mini-formaat. Met behulp van tijdwaarneming via de computer, kunt u tijdens het evenement op de hoogte blijven van het algemene klassement. 

Wilt u meer weten over Tour De France fietsspel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tour De France fietsspel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tour De France fietsspel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tour De France fietsspel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tour De France fietsspel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tour De France fietsspel

Gegevens van het optreden

Contactgegevens