Artiesten, Entertainment

TOTALLY SPICE

Wilt u TOTALLY SPICE boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van TOTALLY SPICE vindt u hier op deze pagina.

Totally Spice is eentribute act bestaand uit vijf heerlijk vlotte goed zingende meiden. Die ook nog eens een wervelende show met de hits van de Spice Girls brengen.

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van de Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girlsgegarandeerd. Totally Spice is bij uitstek geschikt voor een nineties party maar de act zal op geen enkel evenement misstaan. Een optreden van deze meidengroep is sowieso een verrijking voor elk programma.

Wilt u meer weten over TOTALLY SPICE?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over TOTALLY SPICE is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van TOTALLY SPICE.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over TOTALLY SPICE ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over TOTALLY SPICE zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

BROTHERS OF BLUES, A TRIBUTE TO JAKE & ELWOOD BLUES

GLORIA’S SOUND MACHINE

”Spürst Du Das” Helene Fischer Tribute Act

K3 Tribute, Alle Kleuren

The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

Aanvraagformulier TOTALLY SPICE

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens