Toppers van Oranje on Tour

Wilt u Toppers van Oranje on Tour boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Toppers van Oranje on Tour vindt u hier op deze pagina.

Toppers van Oranje Evenementen show is bijzonder geschikt voor Braderieën, Jaarmarkten, Dorpsfeesten, Straatfeesten en alle overige kleine, maar ook grootschalige evenementen.

Het programma wordt volledig verzorgt en bestaat uit: Een podiumwagen, 16 live artiesten, presentator, licht en geluid. Tevens worden van alle artiesten social media content opgenomen aan de hand van een interview, geregistreerd door professionele cameramensen. Het enige waar uw klant voor moet zorgen is stroom en een plek om de podiumwagen te plaatsen.

Wilt u meer weten over Toppers van Oranje on Tour?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Toppers van Oranje on Tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Toppers van Oranje on Tour.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Toppers van Oranje on Tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Toppers van Oranje on Tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Toppers van Oranje on Tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens