Active

Toolbox

Wilt u Toolbox boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Toolbox vindt u hier op deze pagina.

Spanning tot de laatste seconde! De Toolbox is de opvolger van de razend succesvolle Escape Room Experience. Dit spel word in teams gespeeld van 7 personen en bestaat uit meerdere rondes, ieder met verschillende soorten opdrachten en vraagstukken. Ieder team van 7 personen dient samen een juiste strategie te bekenken om alle opdrachten succesvol af te ronden. De activiteit is daarbij zo ontwikkeld dat iedere deelnemer van een team een rol heeft in het spel. Dit unieke spel is zo spannend en leuk dat elk team wil doorspelen om tot de oplossing te komen!

Wilt u meer weten over Toolbox?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Toolbox is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Toolbox.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Toolbox ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Toolbox zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Toolbox

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens