Tommie

Wilt u Tommie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tommie vindt u hier op deze pagina.

Wie kent hem niet? Tommie uit Sesamstraat. Hij loopt geregeld met van alles op z’n hoofd; hij houdt graag mensen voor de gek; hij is meestal vrolijk én Tommie houdt van een boterham met pindakaas.

Wilt u meer weten over Tommie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tommie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tommie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tommie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tommie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tommie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens