Tom van ’t Hek

Wilt u Tom van ’t Hek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tom van ’t Hek vindt u hier op deze pagina.

Tom van ’t Hek is een veelzijdig talent. Tegenwoordig vooral bekend als presentator van het radioprogramma ‘Langs de Lijn’ en als vaste tafelgast bij NOS Studio Voetbal, is hij zijn loopbaan begonnen als tophockeyer en huisarts.

Tom van ’t Hek was lid van hockeyclub Kampong in Utrecht. Als linkerspits was hij zeer succesvol. Hij maakte 16 jaar lang deel uit van de Nederlandse hockeyploeg. In 221 interlands scoorde hij 106 doelpunten. Toen hij met zijn ploeg in 1984 aan de Spelen in Los Angeles deelnam, was hij nog bezig met zijn studie geneeskunde. Hij kwam uit in alle wedstrijden en scoorde in totaal 4 doelpunten. Nederland eindigde in de poule op de derde plaats en maakte daarmee geen kans meer op medailles. In de wedstrijden om plaats 5 t/m 8 wonnen zij van Spanje, maar verloren zij van India, zodat zij uiteindelijk de zesde plaats behaalden.

Nadat hij zijn actieve sportcarrière beëindigd had, ging Tom van ’t Hek in 1992 als huisarts werken. Hij bleef echter betrokken bij het hockeyen, onder andere als trainer bij Kampong. Hoewel hij altijd al een eigen praktijk wilde hebben, viel de dagelijkse gang van zaken hem al snel tegen. Hij zag veelal dezelfde klachten en vond dat te eentonig. Na een periode van twijfel hakte hij de knoop door en stopte in 1996 als huisarts.

Toen was hij al twee jaar bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam, waarmee hij in 1996 ook aan de Olympische Spelen in Atlanta deelnam. Zijn team behaalde hier brons en Van ’t Hek kon zijn contract verlengen. Uiteindelijk bleef hij bondscoach tot de Spelen in Sydney in 2000, waar zijn team wederom de bronzen medaille veroverde.

Daarna kon de jongere broer van cabaretier Youp van ‘t Hek zich volledig richten op zijn taken als radiopresentator. Daarnaast is hij ook actief als adviseur van bedrijven en geeft hij regelmatig presentaties.

Wilt u meer weten over Tom van ’t Hek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tom van ’t Hek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tom van ’t Hek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tom van ’t Hek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tom van ’t Hek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tom van ’t Hek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens