Tom Coronel

Wilt u Tom Coronel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tom Coronel vindt u hier op deze pagina.

Tom Coronel is geboren op 5 april 1972 in Naarden. Als zoon van autocoureur Tom Coronel Sr. werd racen hem met de paplepel ingegoten. Samen met tweelingbroer Tim was hij al op jonge leeftijd actief op de kartbaan. Zijn sportieve loopbaan nam vanaf 1990 een vlucht. Coronel racet vanaf die tijd in verschillende race-klassen. Via kampioenschappen in Nederland en Duitsland (waar hij onder andere tegen Michael Schumacher en Jos Verstappen reed) kwam Tom Coronel in Azië terecht en leefde hij vijf jaar in Japan. Hier won Coronel het Japanse Formule 3 kampioenschap, alsmede het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3. In 2000 ging Tom Coronel voor het hoogst haalbare in het racen: de Formule 1. Helaas was er meer nodig dan alleen kampioenschappen winnen en miste Coronel de Formule 1 op een haar na. Maar – en dit is Coronel in hart en nieren – hij ging niet bij de pakken neerzetten; nee, hij ging juist volgas door. De jaren daarna breidde hij zijn toch al indrukwekkende CV flink uit met vele races, overwinningen en kampioenschappen zoals DTCC, Dakar, 24 hrs Nurnburgring, het ETCC, WTCC en de Le Mans Series.Het instinct voor ondernemen zat er bij Coronel al vroeg in. Hij wist wat handelen was en regelde altijd de beste deals. Circa 10 jaar geleden kwam hij in aanraking met de plasma televisies van LG en toen wist Coronel het zeker: hier zit business in. Hij startte Create2Fit en na wat vallen en opstaan richtte deze visionair zijn blik op het verkopen van producten via internet. Aangezien de internetbubbel net uit elkaar gespat was, verklaarde iedereen hem voor gek. Maar Coronel geloofde in wat hij deed en ging door: internetverkopen was gewoon de toekomt. En hij had gelijk. Zijn onderneming groeide in de afgelopen 10 jaar uit naar een bedrijf van formaat met omzetten van meer dan 48 miljoen per jaar. Wat begon op de gebruikelijke zolderkamer is nu een onderneming met ruim 50 medewerkers en marktleider in zijn branche. Tom Coronel is vader van twee kinderen. Op autosport gebied is hij op dit moment actief voor BMW in het FIA Wereldkampioenschap voor Tourwagens (FIA WTCC) en voor Spyker in Le Mans. Als coach leidt hij samen met tweelingbroer Tim – jonge, talentvolle coureurs op in zijn eigen Nederlandse raceteam en als ondernemer maakt hij zich  voor zijn internetondernemingen – dagelijks druk over inkoop, internet marketing, verkoop, social media en alles wat met nieuwe media te maken heeft.

Tom Coronel is een enthousiaste en humoristische spreker die presenteert over ondernemerschap, nieuwe media, innovaties in de sport en samenwerking in teams. Ook een spectaculaire opening of demonstratie met een van Tom’s raceauto’s behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Tom Coronel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tom Coronel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tom Coronel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tom Coronel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tom Coronel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tom Coronel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens