Toettubatrom

Wilt u Toettubatrom boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Toettubatrom vindt u hier op deze pagina.

Professor Dombidoo is de dirigent van de ToetTubaTrom en hij is gek op Kerstmuziek. Om helemaal in de kerststemming te komen heeft hij samen met Ladilaa een speciaal Kinder-Kerst-Concert geschreven. Evergreens zoals: “oh Dennenboom” en “Rudolf met z’n rode neus” worden afgewisseld met eigen oorstrelende luidruchtige Kerststukjes. Professor Dombidoo ontpopt zich als een waar nachtegaaltje. Een oorstrelende en luidruchtige meespeelproductie voor kinderen vanaf 3 jaar. In en om het orgel zijn vele technische hoogstandjes te vinden. Kinderen bemannen de fietspompsectie (voorzien van blokfluiten). Daarnaast is er uiteraard de ritme-, ratel-, bellen- en blaassectie om het kerstorkest compleet te maken.

Van Stille Nacht tot Jingle Bells, u noemt het maar…. 

Wilt u meer weten over Toettubatrom?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Toettubatrom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Toettubatrom.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Toettubatrom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Toettubatrom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Toettubatrom

Gegevens van het optreden

Contactgegevens